Въздушен удар е нанесен върху конвой на иракски милиции близо до

...
Въздушен удар е нанесен върху конвой на иракски милиции близо до
Коментари Харесай

Въздушен удар по конвой на иракски милиции. САЩ отричат участие

Въздушен удар е нанесен върху ескорт на иракски милиции покрай лагера Таджи северно от Багдад, оповестява Reuters, като се базира на личен, добре осведомен източник.

По негови сведения две от три коли от конвоя са били нападнати по въздух. Според последните известия вследствие на удара са починали шестима души, а още трима са съществено ранени.

Съединени американски щати обаче публично отхвърлиха съпричастност към удара. Говорител на ръководената от Съединени американски щати интернационалната коалиция против " Ислямска страна ", полковник Майлс Кугинс съобщи в Twitter, че обединението не е правила въздушни удари в региона на Таджи, северно от Багдад през последните дни.

След неговото изказване иракската войска също излезе с публично опровергаване и отхвърли да е имало въздушни удари в района Ал Таджи северно от Багдад, заяви Sky News Arabia. Иракската войска отхвърля обстоятелството на въздушен удар в Ал Таджи на север от Багдад ", се споделя в представено от малкия екран изказване на иракските въоръжени сили.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР